Kleding toelichting

Het uniform van RCH-Pinguins bestaat uit een licht grijze broek, een zwart shirt voorzien van een opgenaaid logo en neck trim, koren blauw (royal blue) onder shirt, een zwarte pet met logo, zwarte sokken en riem.


Helaas heeft RCH-Pinguins geen standaard voorraad van kleding. Deze zal besteld moeten worden bij SSK Europe. U kunt gebruik maken van het bestelformulier en deze per email versturen naar: Kleding@RCH-Pinguins.nl. Wij zullen dan voor de verdere afhandeling zorgen. Aangezien de shirts en jacks apart gemaakt moeten worden, neemt de fabrikant alleen orders aan van minimaal 6 stuks. Dat betekent dat wij de bestellingen moeten verzamelen en pas kunnen bestellen als dit aantal is bereikt. De levertijd bedraagt dan 4 tot 6 weken. De overige materialen zijn vaak op voorraad bij SSK Europe in Den Haag.


Bestellingen moeten vooruit worden betaald. Dit kan per bankoverschrijving. In de bevestiging email zal het bankrekening nummer genoemd worden. De prijzen op het bestelformulier zijn exclusief transport kosten (af Den Haag). Afhankelijk van de totale bestelgrootte kan een bijdrage in deze kosten worden gevraagd. Uiteraard bent u vrij om zelf de bestelling(en) op te halen.


Voor de correcte maatvoering raden wij u aan om van collega spelers(ters) welke reeds in het bezit zijn van een uniform, de kleding te passen.


Download bestelformulier

Kleding uniform

Kleding jack