Kom zondag ons junioren team ondersteunen

Simpelweg kampioen worden terwijl er dit seizoen 2 keer van UVV is verloren is de junioren dit jaar te min dus na de verpletterende 8-2 nederlaag tegen UVV vorig weekend, een donderspeech door de week en enig gereken bleek dat wij maar 1 punt moesten verspelen om een derde beslissende wedstrijd tegen UVV af te dwingen.
 
De wedstrijd tegen de Pirates was daarvoor de uitgesproken gelegenheid en om elk risico uit te sluiten werd zelfs een scheidsrechter ingezet wiens kennis van het spelletje zich beperkte tot de vorm van de bal en zijn fantastisch uitziende pakje.
 
Aanvallend sloegen de mannen liefst 13 honkslagen tegenover UVV maar 5 en er werd aggressief maar verstandig honkgelopen. Verdedigend stond het als een huis onder leiding van Jasper en niet onvermeld mag blijven de spectaculaire actie van Robin die de bal verwerkt in een duik, slidend omhoog komt op 1 knie en vanuit die positie de nul op 1 maakt en ook de nul op thuis van korte stop Duco was perfect uitgevoerd maar het was wel jammer dat de scheidsrechter de nullen niet toekende.
 
7-1 voor in de 5e inning , 8-2 voor in de 6e inning met nog 20 minuten te spelen , 8-7 voor in de 7e inning met nog 2 minuten te spelen en uiteindelijk door een niet gecallde binnenhoog nog met veel geluk het veld afgaan met 9 - 9 en daardoor de beslissingswedstrijd tegen UVV binnen handbereik. Oo wat waren wij blij met de vangbal van onze "dubbele infielder" Ercan die hij ook nog eens promoveerde tot een dubbel op 1.
 
Wat zou het toch saai zijn als wij een seizoen zouden hebben zonder incidenten, wederom spannend tot de laatste wedstrijd. Het motto is de komende 4 wedstrijden te winnen en dan gaan wij voor het toetje tegen UVV(nu maar hopen dat Pirates geen roet in het eten gooit door te winnen van UVV).
 
Komende zondag Kinheim thuis om 14.00 uur, wij nodigen alle RCH-ers uit om te komen kijken want spanning en sensatie gegarandeerd bij de junioren.

Terug

Gerelateerde artikelen

20-09-15 - Junioren RCH verslaan Neptunes in thriller
23-09-14 - Sportieve derby op het scherpst van de snede
08-09-14 - Junioren 1 - verslagen (alles in één)
02-07-14 - Gelijk spel voelt als verlies