Zondag 2 september Family & Friends toernooi

Family & Friends toernooi 2018 - Mis het niet!

Zondag 2 september 10:00 - 19:00

 

Op zondag 2 september wordt op RCH Pinguïns weer het gezelligste mixed slowpitch softbaltoernooi van het jaar georganiseerd: het Family & Friends toernooi. Het belooft een mooie editie te worden dit jaar. Zo zal er volop muziek zijn, eten, drinken, een springkussen van ZieZoVerhuur en een loterij met fantastische prijzen. 

 

Muziek

In de middag zal DJ Harm komen draaien in ruil voor donaties voor Stichting Hidde. Stichting Hidde maakt het voor gezinnen met een ernstig ziek kind mogelijk om een week in een ruime chalet vakantie te vieren. Het toernooi zal worden afgesloten met live muziek...

 

Gesponsorde prijzen in loterij

In de loterij zijn onder andere drie prachtige gesponsorde hoofdprijzen te winnen: 

- een high tea bij Theehuis Cruquius

- een massage bij Jill Massage

- een CrossFit-les bij CrossFit2102 Heemstede

Lootjes zijn de hele dag te koop, tot aan de prijsuitreiking na de finale. Dan maken we alle winnaars bekend. Er is een beperkt aantal lootjes, dus wees er op tijd bij!

 

Programma

Vanaf 10:00 is iedereen welkom om wakker te worden met een bakkie koffie op de club. Het toernooi wordt geopend om 10:30 met de nodige praktische info en enkele huishoudelijke mededelingen. De eerste wedstrijden zullen starten om 11:00. De finale zal rond 16:00 gespeeld worden. Om 17:00 is de prijsuitreiking en dan zullen ook de winnaars van de loterijprijzen bekend worden. Daarna is het feest nog niet afgelopen hoor... ! Dan begint het pas! Want niemand minder dan RCH Pinguïns eigen Jeremy van den Berg zal het feestje nog even compleet maken.

 

Aanmelden kan nog steeds!

Inmiddels hebben zich al zeker 10 teams aangemeld. Er is plek voor meer teams! Trommel je vrienden, familieleden, buren en sportmaatjes op en bedenk een catchy teamnaam. Mochten er teamleden zijn die niet softballen of honkballen, dan hebben wij uiteraard handschoenen en knuppels te leen. Aanmelden kan door te mailen naar familyfriends@rch-pinguins.nl. Het inschrijfgeld is € 25,- per team. 

 

Niet spelen, wel een held

Ben je niet van plan mee te doen aan het toernooi, maar vind je het wel gezellig om erbij te zijn? We kunnen altijd extra handjes of wat spierballen gebruiken bij de opbouw en afbouw, achter de bar en in de keuken, of als scheidsrechter. Wil je onze held zijn? Meld je ook dan aan bij familyfriends@rch-pinguins.nl of op Facebook!

Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom!

 

Zien we je 2 september?

 

 

Terug

Gerelateerde artikelen

28-10-18 - Reunie
24-09-18 - Wijnproeverij: zaterdag 29 september 20:00
19-08-18 - Ome Coos Hogeboom overleden
18-06-18 - Wedstrijd Honkbal heren 2 - Kinheim 2 afgelast