Tam Heren 2 verliest van WSB

Op een tamelijk mooie zondagmiddag mocht Heren 2 weer een uitwedstrijd spelen, voor de tweede maal in Apeldoorn. Dit keer was het tegen WSB. Waar er vorig jaar lustig gescoord werd (13-18), bleken de runs dit jaar relatief schaars. Zo werd er uiteindelijk – enigszins geflateerd – met 6-0 gewonnen door WSB.

Pirates 3 maatje te groot voor RCH 2

Op voorhand zou je zeggen dat dit een spannende pot zou moeten worden, beiden teams hadden nog geen wedstrijd verloren. Beide teams hadden ook nog niet veel punten tegen gehad, dus een pitchersduel zou je kunnen verwachten. De wedstrijd tussen RCH Heren 2 en Pirates 3 bleek achteraf een redelijk eenvoudige overwinning voor de bezoekers uit Amsterdam.

Heren 2 verzuimd OVVO na 7 innings naar huis te sturen

Op een frisse vrijdagavond mochten de gasten uit Amsterdam aantreden tegen het nog ongeslagen RCH-Pinguins Heren 2. Met oud spelers van Heren 1, Kevin Gerard, Zamir Lijde en Giovanni Valmont en oude bekende Juney en Gilmar wisten we dat we tegen jongens kwamen te spelen die kunnen honkballen. Waar het leek op een 7 innings wedstrijd, toonden de spelers van OVVO veerkracht, waardoor de wedstrijd na 9 innings met 13-5 in het voordeel van Heren 2 werd beslist.

RCH Heren 2 blijkt opnieuw giant killer te zijn

Net als de voorgaande edities was de wedstrijd tegen Alcmaria Victrix dit jaar weer een spannende editie. Waar Alcmaria altijd met een gevaarlijke slagploeg staat en een solide pitching staff, weet je van te voren dat het een lastige pot gaat worden. En dat bleek ook dit jaar weer het geval, mede door sterk optreden van pitcher Marcel Timmer en een paar veldfoutjes in de verdediging van de Alkmaarders werd er gewonnen met 2-3.

Blue Devils geen partij voor Heren 2

Na de winst vorige week op Robur kwamen vrijdagavond de honkballers uit Meppel naar Heemstede voor een potje honkbal. Vorig jaar werd thuis 14-10 verloren van Blue Devils, dus er was wat goed te maken. En dat werd ook gedaan door met 13-2 te winnen van Blue Devils, waarbij de 1e homerun van het jaar een feit is.

Honklopers Robur helpen RCH heren 2 aan overwinning

Er zijn weinig personele wisselingen geweest bij heren 2 afgelopen winter, alleen een aantal jonge jongens die er nu voor vast bij zitten, en helaas zijn Jaap Klaver en Sem van der Meer gestopt. Lex Leijenaar, Vincent Steenhuizen, Nick Otsen en Thijs Cassée voor toegevoegd aan het roster van het team. Ook is er een nieuwe coach, namelijk Ilja Cassée. De openingswedstrijd is gepland tegen Robur ’58, dat vorig jaar nog uit in de 2e klasse. Een nieuw team waarvan niet veel bekend was.

Heren 2 wint derby van Hoofddorp

Een zwoele vrijdagavond in september, wie had dat gedacht? De laatste thuiswedstrijd van heren 2 was de derby tegen Hoofddorp Pioniers heren 2 stond op 9 september op het programma. De vorige ontmoeting werd ook op het veld van RCH gespeeld, maar werd gewonnen door Hoofddorp met een walk-off win. De heren wilden revanche voor die nederlaag. En die revanche kwam er.

Regenbui zorgt vroegtijdig einde bij Blue Devils - HB2

Op zondag 21 augustus zou je niet verwachten dat er zoveel regen zou vallen als dat is gebeurd. Augustus, een zomermaand, zou een aantal zonnige dagen met zwoele avonden moeten hebben, maar dat is in 2016 niet het geval. In de nacht van zaterdag op zondag heeft het in het westen enorm veel geregend, maar in Meppel bleek dat mee te vallen. Onderweg naar Meppel is er veel regen gevallen en bij aankomst was het ook niet droog.

Wedstrijd Hoofddorp 2 - RCH 2 wordt gespeeld bij RCH

Mocht je vanavond niet op de Haarlemse Honkbalweek (HHW) zitten, er is vanavond een leuke honkbalwedstrijd tussen Hoofddorp 2 en RCH-Pinguïns 2, reguliere competitie.

Note: deze wordt gespeeld op het veld van RCH-Pinguïns om 19:30 uur!

Heren 2 kan winning streak van Alcmaria niet doorbreken

Op een zonnige zondagmiddag, stond de wedstrijd Alcmaria Victrix tegen RCH Heren 2 op het programma. Dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, was al gebleken in de 1e wedstrijd van het seizoen, waar RCH de punten kon bijschrijven na een paar fouten in de verdediging van Alcmaria. Dit keer kon RCH geen vuist maken tegen Alcmaria en wisten de Alkmaarders met 5-1 te winnen.

Klik hier om meer nieuwsberichten in te laden