Pupillen zetten zegereeks voort tegen de koploper

Ons pupillen 1 team had wederom een succesvol weekend in thuiswedstrijd tegen koploper Thamen. Door een verdiende 12-6 overwinning na de hele wedstrijd geleid te hebben neemt het team inmiddels een gedeelde 2e plaats in de competitie in slechts 1 puntje achter de nieuwe koploper Kinheim. Kinheim is onze volgende tegenstander eerst uit en daarna thuis dus er zit nog veel moois in voor dit enthousiaste team met een combinatie van meer ervaren pupillen, minder ervaren pupillen en volledige nieuwkomers!

Pupillen winnen 2e wedstrijd op een rij en stijgen naar 4e plaats!

Na de sterke uitoverwinning bij Onze Gezellen van vorig weekend (3-12) volgde afgelopen zondag een thuiswedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers 5. Onze jongens waren allemaal goed gemotiveerd en na een lekker warming up stonden we om 10:00uur klaar voor de line up.

Pupillen verliezen van Thamen

De tweede competitiewedstrijd van de pupillen werd gespeeld op het veld van en tegen Thamen. Hoewel het tijdens de warming-up nog een beetje regende, klaarde het al snel zodat we bijna op tijd de wedstrijd konden starten.

Pupillen 1 winnen van DSS

Eerste competitie wedstrijd van het seizoen was thuis tegen DSS2. DSS miste helaas 1 speler en hun team was een combinatie van pupillen 3e klasse spelers en beeballers. Wij waren compleet als team en alle jongens hadden veel zin om weer te beginnen. 9uur verzameld, goed opgewarmd en daarna van start in 1e inning.

Klik hier om meer nieuwsberichten in te laden