Dames 1 kampioen!

Het is dan eindelijk zover: het RCH Pinguïns damessoftbalteam onder leiding van coachduo Hordijk & Van Egeraat mag zich officieel kampioen in de 4e klasse noemen. Een prestatie waar twee seizoenen lang bewust naartoe is gestreefd.

 

Er is een foto albumpje geplaatst met foto's van Luc Fliervoet, Willem Pruimboon en Fred Hartog. 
Dit albumpje is te bekijken via het Foto menu.

Softbaldames 1 aan kop

Terwijl de zomer nog niet volledig uit haar winterslaap is ontwaakt, bewijst Dames 1 wél klaarwakker op het softbalveld te staan. Als de zon het niet doet, dan shinen we zelf wel! Afgelopen dinsdag haalde Dames 1 thuis tegen Flags 3 hun vijfde overwinning van dit seizoen binnen. Met een maximale score uit de vijf gespeelde wedstrijden houden we momenteel de koppositie bezet. Omdat we onze fans graag op de hoogte houden hier een verslag met enkele highlights van de afgelopen wedstrijden.

Succesvolle openingsdag voor 'nieuw' dames 1

 width=

 

Afgelopen zondag 12 april vond de openingswedstrijd plaats van het 'nieuwe' dames 1. Het voormalig dames 2 komt net als vorig seizoen uit in de 4e klasse, wederom onder de bezielende leiding van coaches Maarten Hordijk en Bram van Egeraat, maar dit jaar met een ander teamnummer. Wij zullen uiteraard weer ons uiterste best doen om RCH-Pinguïns met sier en kracht te vertegenwoordigen op het softbalveld. Dat lukte bijzonder goed tijdens het eerste competitieduel thuis tegen OG5. We versloegen OG5 met 11-0 in vijf innings dankzij een explosie van 9 runs in de derde inning.

Klik hier om meer nieuwsberichten in te laden