Ook Rooswijk niet opgewassen tegen slaggeweld van RCH Dames 2

Hoe gaat het toch met Dames 2, dat gezellige team met die attente rookie? Ja, we zijn er nog hoor. We zijn inmiddels enkele wins en twee (bizarre) verloren games verder. Maar we hebben een nieuw trainingswapen ontdekt: de slagmachine. En dat hebben ze geweten bij Rooswijk.

 

Dames 2 klopt de koploper

Koningsnacht, Koningsdag, Bevrijdingsdag. Alle feestjes zijn wel geweest, zou je denken. Nee hoor. Bij ons in de dugout is het altijd feest. En als de sfeer goed is, dan zijn wij goed. Zelfs als er sprake is van enige spanning omdat we tegen de koploper spelen. Natuurlijk gaat dat niet helemaal vanzelf. De drijvende motor achter dit uitbundige Dames 2 is een dijk van een coach. Wat zeg ik? Een HorDIJK van een coach!

 

Eerste officiële zege voor Dames 2

Hier spreekt de trotse 'rookie' van Dames 2. Ze hebben me gedwongen een compleet wedstrijdverslag te maken. Dan zou ik beter opletten tijdens de wedstrijd. Nee hoor, dit is puur vrijwillig en uit liefde voor deze mooie sport. Mijn eerste officiële softbalwedstrijd ooit: het is 18 april 2014 en we spelen uit bij Thamen.

 

Klik hier om meer nieuwsberichten in te laden